Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Τι ξέχασε να πει

ΜΟΝΟ ΠΟΥ δεν πανηγύριζε χθες το βράδυ ο κ. Αντώνης Σαμαράς στην πολιτική δήλωσή του για τα αποτελέσματα των εκλογών για την Αυτοδιοίκηση. Το βασικότερο επιχείρημά του στηρίχτηκε στο συμπέρασμα ότι οι πολίτες καταδίκασαν την πολιτική της κυβέρνησης, ήτοι την πολιτική του Μνημονίου, επομένως δικαίωσαν την πολιτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Λησμόνησε βεβαίως να εξηγήσει (πρωτίστως στους ψηφοφόρους της Ν.Δ.) για ποιο λόγο η Ν.Δ. έπεσε πιο κάτω και από το ιστορικό της χαμηλό στις εθνικές εκλογές, δηλαδή τιμωρήθηκε από τους ψηφοφόρους παρότι βρίσκεται στα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ξέχασε επίσης να εξηγήσει πώς η Κρήτη μέσα σε μια νύχτα πέρασε στον απόλυτο έλεγχο της Ντόρας Μπακογιάννη και, επιπλέον, γιατί ο εκλεκτός της Ρηγίλλης στην Πελοπόννησο δεν κατάφερε να περάσει σε ποσοστά ένα πρώην γαλάζιο τέκνο, τον Πέτρο Τατούλη.

Οσον αφορά τη δεύτερη θέση του Βασίλη Κικίλια στην Περιφέρεια Αττικής, δυστυχώς ο κ. Σαμαράς δεν είχε την τόλμη να παραδεχθεί πως εάν το ΠΑΣΟΚ δεν έβαζε το πολιτικό δίλημμα των εκλογών πολώνοντας την αναμέτρηση, τότε ο υποψήφιός του θα πήγαινε περίπου άκλαυτος...

TA NEA On-line

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται από το διαχειριστή χωρίς προειδοποίηση