Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Γ.Παπανδρέου: Στα 45 δισ. ευρώ οι «πράσινες» επενδύσεις έως το 2015

Επενδύσεις συνολικού ύψους 45 δισ. ευρώ σε «πράσινες» υποδομές αναμένονται στην Ελλάδα έως το 2015, ανέφερε ο Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας στο Φόρουμ για τις επενδύσεις στην «πράσινη» ανάπτυξη. Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε την προοπτική αυτή ως ελπίδα σε μια εποχή οικονομικής κρίσης, ιδιαίτερα για τη χώρα.

Από τα ΝΕΑ του Δημήτρη Χαντζόπουλου

Προσπάθεια μεταμφίεσης της αντισυστημικής ψήφου σε αντιμνημονιακή

Στη σημερινή δημοσκόπηση του MEGA πέραν όσων αναφέραμε στην παραπάνω ανάρτηση είναι ξεκάθαρη επίσης και η προσπάθεια να μετατραπεί η αντισυστημική ψήφος που πλέον δίνουν οι πολίτες σε αντιμνημονιακή.

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Φιλοσαμαρική στροφή MEGA παρά τη διάψευση του δείπνου…

Έντονο απόψε το βράδυ στο δελτίο ειδήσεων του MEGA το άρωμα Σαμαρά παρά την προσπάθεια διάψευσης του δείπνου που είχε ο πρόεδρος της ΝΔ με Μπόμπολα και Βαρδινογιάννη.

Δε χρειαζόταν να κάνει κάποιος μεγάλη προσπάθεια για να αντιληφθεί την παραπάνω πραγματικότητα. 

Γ. Παπανδρέου στο Συνέδριο για την Κλιματική Αλλαγή «Πολιτική Διακήρυξη» για τη διάσωση της Μεσογείου

Την υπογραφή μιας «Πολιτικής Διακήρυξης» από τα μεσογειακά κράτη για να συντονίσουν τη δράση τους και να «σωθεί» η Μεσόγειος Θάλασσα διατηρώντας το φυσικό της πλούτο, ανακοίνωσε από το βήμα του Συνεδρίου για την Κλιματική Αλλαγή που γίνεται στον «Αστέρα»  Βουλιαγμένης ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Η μοναξιά του Σαμαρά

«Πρέπει να πετύχουμε και να πάμε καλά στις εκλογές. Το παλεύουμε και θα δικαιωθούμε» είπε πρόσφατα ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντ. Σαμαράς σε τακτικούς συνομιλητές του. Παρά την αισιοδοξία του, εμφανίστηκε πρόσφατα σε κατ΄ ιδίαν συνομιλία του αρκετά ειλικρινής και δεν δίστασε να καυτηριάσει τη ραθυμία που επιδεικνύουν αρκετά προβεβλημένα στελέχη για τη στήριξη των υποψηφίων της ΝΔ.

Ο Κώστας Μητρόπουλος στα ΝΕΑ

Τέλη Δεκεµβρίου από 100 ώς 300 ευρώ

ΜΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΑ κριτήρια θα χορηγηθεί το επίδοµα οικονοµικής ενίσχυσης στους 500.000 χαµηλοσυνταξιούχους το οποίο εξήγγειλε χθες ο Πρωθυπουργός και, όπως είχαν γράψει «ΤΑ ΝΕΑ», προγραµµατίζεται να δίνεται κάθε χρόνο ως αντιστάθµισµα των περικοπών που προβλέπει το Μνηµόνιο.

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Ανακοίνωσε σειρά αλλαγών στο σχέδιο νόμου για τις στρατηγικές επενδύσεις ο Χάρης Παμπούκης

Σειρά σημαντικών αλλαγών στο σχέδιο νόμου για την επιτάχυνση της υλοποίησης στρατηγικών επενδύσεων στην Ελλάδα (fast track) ανακοίνωσε σήμερα στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, ο υπουργός Επικρατείας, κ. Χάρης Παμπούκης.

Η σιωπή είναι χρυσός κ. Σταϊκούρα

Για «ανεπίτρεπτα λάθη» στον τομέα της δημοσιονομικής προσαρμογής επικρίνει την κυβέρνηση ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομίας της ΝΔ Χρ. Σταϊκούρας.

Καλύτερα στη Νέα Δημοκρατία να μη μιλάνε για λάθη, γιατί ακόμα να ξεχαστεί το μέγιστο λάθος περί μηδενισμού του ελλείμματος το 2011 που δε μαζέυεται με τίποτα.

Άσ'το καλύτερα...

Κλειδώνει ο Τατούλης

Σύμφωνα με τελευταίες δημοσκοπήσεις ο Πέτρος Τατούλης έχει εξασφαλίσει την πρωτιά στην περιφέρεια Πελοποννήσου και μάλιστα αρκετές από τις μετρήσεις δείχνουν ότι ο τριπολιτσιώτης πολιτικός κερδίζει από τον πρώτο γύρο.

Αυτό και σε συνδυασμό με την τρίτη θέση του Κικίλια φυσικά προκαλούν αναστάτωση στη Ρηγίλλης και προσωπικά στον Αντώνη Σαμαρά που βλέπει τις επιλογές του... σε ελεύθερη πτώση.

Του Κώστα Μητρόπουλου στα ΝΕΑ

Μικρότερη φορολογία για τα αυτοκίνητα ως 1.600 κυβικά

Τη μείωση της φορολογίας των αυτοκινήτων μεσαίου κυβισμού μελετά το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να τονώσει την αγορά ΙΧ, η οποία για δεύτερη συνεχή χρονιά βρίσκεται «στο κόκκινο».

Προσπαθούν να κοντύνουν τον Κικίλια;

«Προσπαθούν να με κοντύνουν αλλά είμαι δυο μέτρα. Πόσο άραγε μπορούν ...» αναρωτήθηκε και εξαπέλυσε επίθεση κατά του ΠΑΣΟΚ για τον πόλεμο λάσπης που δέχεται το τελευταίο διάστημα σε εκδήλωση εχθές το βράδυ ο Βασίλης Κικίλιας.

Δεν έχει καταλάβει μάλλον ο νεαρός πολιτικός πως για να κοντύνει δε χρειάζεται βοήθεια...;;;;

Οι εξωστρεφείς κλάδοι πάνε καλά

13,6% αυξήθηκαν οι βιομηχανικές παραγγελίες
15,2% πάνω οι εισπράξεις από τη ναυτιλία


Ανάχωμα στην περαιτέρω κάμψη της οικονομικής δραστηριότητας αποτελούν οι δυναμικοί και εξωστρεφείς κλάδοι της οικονομίας, όπως η ναυτιλία, η βιομηχανία τροφίμων, η εξόρυξη μετάλλων κ.λπ. που μπορούν να αξιοποιήσουν την παγκόσμια ανάκαμψη.

Μέχρις εδώ! Οχι άλλες θυσίες

Μήνυµα στην Κοµισιόν και τον επίτροπο για την Οικονοµία Ολι Ρεν, που άνοιξε τη συζήτηση για την ανάγκη λήψης νέων µέτρων, έστειλε χθες ο Γιώργος Παπανδρέου, ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να λάβει άλλα µέτρα «ό,τι και να γίνει».

Του Δημήτρη Χαντζόπουλου στα ΝΕΑ

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

ΥΠΕΠΘ: αγγλικά από την πρώτη Δημοτικού

Τη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας από την Α΄ δημοτικού προανήγγειλε η υπουργός Παιδείας.

Σύμφωνα με την Άννα Διαμαντοπούλου, η διδασκαλία των αγγλικών θα γίνεται με τρόπο ώστε το παιδί να προετοιμάζεται να δώσει εξετάσεις για το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας και να μην χρειάζεται φροντιστήρια.

Στη Ρηγίλλης εθελοτυφλούν

Άρθρο στο parapolika.gr με τίτλο «Δικαιώνεται η αντιμνημονιακή στρατηγική Σαμαρά» αναφέρει πως δικαιωμένοι εμφανίζονται στην Ρηγίλλης τόσο για την απόφαση του Αντώνη Σαμαρά να καταψηφίσει εξαρχής η ΝΔ το Μνημόνιο κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ, όσο και για την στρατηγική αντιμνημονιακού μετώπου ενόψει των εκλογών του Νοεμβρίου γιατί οι συνεχείς δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι οι πολίτες δεν εγκρίνουν την οικονομική πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση, σε συνεργασία με την Τρόικα και γιατί συνεχίζεται η ύφεση στην ελληνική οικονομία.

Μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου προκηρύσσεται το πρόγραμμα «Εξοικονομώ Κατ' Οίκον»

Σε διάστημα μίας έως δύο εβδομάδων θα προκηρυχθεί το πρόγραμμα «Εξοικονομώ Κατ' Οίκον», μέσω του οποίου θα ενισχυθούν επενδύσεις εξοικονόμησης ενέργειας σε ιδιωτικές κατοικίες που έχουν κατασκευασθεί πριν το 1980, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη ο υφυπουργός Ενέργειας, κ. Γιάννης Μανιάτης, μιλώντας στο συνέδριο του Economist για την κλιματική αλλαγή.

Επιτήδειοι ελέγχουν υπολογιστές. Προσοχή, στο Διαδίκτυο κυκλοφορούν ζόμπι!

Μπορεί ο υπολογιστής μας να ανήκει σε ένα δίκτυο με εκατομμύρια μέλη που να μην είναι ούτε το Facebook ούτε το φόρουμ για το αγαπημένο μας χόμπι; Και όμως, είναι δυνατόν. Και μάλιστα χωρίς να το γνωρίζουμε! Πρόκειται για τους υπολογιστές που αποκαλούνται «ζόμπι» και εν αγνοία του χρήστη τους χρησιμοποιούνται για σκοπούς κάθε άλλο παρά θεμιτούς. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Μicrosoft, μόνο στις ΗΠΑ υπάρχουν πάνω από δύο εκατομμύρια τέτοιοι «υπολογιστές-ζόμπι».

Δεν παίρνουμε νέα μέτρα. Καμία επιβάρυνση μισθωτών και συνταξιούχων

Δεν πρόκειται να ληφθούν επιπλέον μέτρα, ούτε θα υπάρξει περαιτέρω επιβάρυνση μισθωτών και συνταξιούχων, διαβεβαίωσε σήμερα ο πρωθυπουργός, επαναλαμβάνοντας ότι δεν θα αυξηθούν οι φορολογικοί συντελεστές.

Ο Πάνος Μαραγκός στο ΕΘΝΟΣ

Ουίσκι... «βόμβα» στα θεμέλια της πολυκατοικίας

Φωτιές στη Δεξιά άναψε η χθεσινή φράση του προέδρου του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρη  ότι «μαρτύρησε το ουίσκι» στην πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον πρώην υπουργό Εξωτερικών κ. Π. Μολυβιάτη στην οικία του αντιπροέδρου του κόμματος, του πρέσβη κ. Γ. Γεωργίου στη Βαρυμπόμπη, την οποία αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα «Το Βήμα».

Οι πιτσιρίκοι του Μητρόπουλου

Φέρτε πίσω όλα τα λεφτά για όλα τα κιλά

Νέα βαριά καµπάνα εις βάρος της Ελλάδας ύψους 343,7 εκατοµµυρίων ευρώ επιβάλλει αύριο  η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, για παράνοµες αγροτικές ενισχύσεις που έδωσε για προεκλογικούς  και άλλους λόγους η κυβέρνηση της Νέας Δηµοκρατίας την περίοδο 2004-2007.

Οι παράνοµες αυτές ενισχύσεις ανεβάζουν το ύψος των πιθανών προστίµων που θα επιβληθούν στη χώρα τους επόµενους µήνες στο 1,3 δισ. ευρώ, χρήµατα που θα επιβαρύνουν ακόµη περισσότερο το έλλειµµα. Πρόκειται για τις αλόγιστες παροχές στις οποίες είχε επιδοθεί η κυβέρνηση Καραµανλή προκειµένου να ικανοποιήσει αιτήµατα τα οποία υπέβαλλαν αθρόα «γαλάζιοι» συνεταιριστές στη λογική τού «όλα τα κιλά όλα τα λεφτά». Σύµφωνα µε έκθεση που έχουν στη διάθεσή τους «ΤΑ ΝΕΑ» και αφορά την εκκαθάριση λογαριασµών των γεωργικών ταµείων της Ευρωπαϊκής Ενωσης, η Ελλάδα θα κληθεί να επιστρέψει στην Ε.Ε.:

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Κικίλιας φυγείν αδύνατον

Διαβάζουμε στο fimotro πως ο Αντώνης Σαμαράς κόβει τις κοινές εμφανίσεις του με τον Βασίλη Κικίλια για να μη χρεωθεί την ήττα διότι ο τελευταίος δεν ξεκολλάει με τίποτα από την τρίτη θέση.

Η κοινή όμως λογική λέει πως στην πολιτική το ποτήρι των επιλογών σου το πίνεις μέχρι το τέλος όσο πικρό και αν είναι…

Κικίλιας φυγείν αδύνατον...

Οι συνωμοσίες δε δημοσιοποιούνται…

Διαβάζουμε στο parapolitika.gr πως:

Έντονη ήταν η αντίδραση του πρώην υπουργού Εξωτερικών Πέτρου Μολυβιάτη σε όσα είπε σήμερα για τον ίδιο ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, αναφορικά με την συνάντηση που είχαν πρόσφατα.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς για τα όσα ανέφερε σήμερα ο κ. Καρατζαφέρης σχετικά με τις διεργασίες στην Κεντροδεξιά, απάντησε:
 

"Ένα έχω να πω. Ο κ. Καρατζαφέρης κακοποίησε και την αλήθεια και την ευπρέπεια. Πέραν τούτου, ουδέν"

Τι πραγματικά εννοεί όμως ο κύριος Μολυβιάτης με τα λεγόμενά του;

Κάτι πολύ απλό: Οι συνωμοσίες δε δημοσιοποιούνται…

Γιώργος Παπακωνσταντίνου: «Οι αγορές αναγνωρίζουν την πρόοδο της Ελλάδας και ανταποκρίνονται στις προσπάθειες που κάνουμε»

Οι αγορές αναγνωρίζουν την πρόοδο που σημειώνει η Ελλάδα στην επίτευξη των δημοσιονομικών της στόχων, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, σήμερα,Τρίτη.

Κονδύλια 2,6 δισ. ευρώ για τη στήριξη της απασχόλησης

Κονδύλια ύψους 2,6 δισεκατομμυρίων ευρώ για τη διατήρηση 670.000 θέσεων εργασίας εξήγγειλε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου κατά τη σημερινή του συνάντησή με τους κοινωνικούς φορείς της χώρας για την αντιμετώπιση της κρίσης στην απασχόληση.

Έχει ο καιρός... πεσίματα

Σήμερα στην ιστοσελίδα newsit.gr διαβάζουμε πως:

“Φορώντας ένα νάρθηκα στο αριστερό του χέρι ο Κώστας Καραμανλής εμφανίστηκε στη συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου την περασμένη Κυριακή.
 

Αυτό φυσικά έκανε τους πάντες να αναρωτηθούν τί έπαθε ο "Πρόεδρος".
 

Νίπτουν τας χείρας τους στη ΝΔ για το Βατοπέδι...

Παράδειγμα προς μίμηση

Η πρόσφατη επίσκεψη της  Αννας Διαµαντοπούλου στη  Σίλικον Βάλεϊ και στα γνωστά  Πανεπιστήµια Στάνφορντ και Μπέρκλεϊ  έδωσε τη δυνατότητα στην υπουργό  Παιδείας να συναντήσει, µεταξύ άλλων,  τους πολλούς και σηµαντικούς έλληνες  επιστήµονες που κάνουν ακαδηµαϊκή  ή επιχειρηµατική καριέρα στον «οµφαλό της πληροφορικής και της ηλεκτρονικής βιοµηχανίας».

Ο Κώστας Μητρόπουλος στα ΝΕΑ

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Από τον Μπαϊρακτάρη… σπίτι του

“Δεν θ’ αφήσω πέντε νταβατζήδες και πέντε συντεχνίες να χειραγωγήσουν την πολιτική ζωή της χώρας. Είναι εύκολα αντιμετωπίσιμοι, αρκεί να κάνουμε εμείς τη δουλειά μας ως νομοθέτες και η Δικαιοσύνη τη δική της δουλειά”.

Αυστηροί έλεγχοι για τις επιστροφές του ειδικού φόρου κατανάλωσης και του ΦΠΑ σε πρατηριούχους και πωλητές

Αυστηρούς ελέγχους στις επιστροφές του ειδικού φόρου κατανάλωσης και του ΦΠΑ για το πετρέλαιο θέρμανσης που διαθέτουν πρατηριούχοι και πωλητές θα κάνει το υπουργείο Οικονομικών. Στην περίπτωση όπου οι ίδιοι ή και οι σύζυγοί τους έχουν οφειλές προς το δημόσιο ή δεν έχουν υποβάλλει δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος θα παγώνουν οι επιστροφές.

Δημήτρης Δρούτσας: Προς όφελος της περιοχής η ανάπτυξη των σχέσεων Ελλάδας-Ισραήλ

Περιοδεία στη Μέση Ανατολή με πρώτο σταθμό το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων πραγματοποιεί ο υπουργός Εξωτερικών κ. Δημήτρης Δρούτσας.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Jerusalem Post, ο επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας ξεκαθαρίζει ότι οι σχέσεις Ελλάδας-Ισραήλ αναπτύσσονται ανεξάρτητα από την πορεία των σχέσεων Ισραήλ-Τουρκίας.

Σε Ecofin και Eurogroup έλλειμμα και παράταση

Η αναθεώρηση του δημοσιονομικού ελλείμματος του 2009, αλλά και οι τεχνικές συζητήσεις για την παράταση του χρόνου αποπληρωμής των δανείων που λαμβάνει η Ελλλάδα από τον μηχανισμό στηρίξεως, αναμένεται να εξετασθούν κατά τις επαφές που θα έχει σήμερα και αύριο, ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου με ομολόγους του και κοινοτικούς αξιωματούχους στις συνεδριάσεις των Άτυπων Συμβουλίων Eurogroup και Εcofin στο Λουξεμβούργο.

Ο Κώστας Μητρόπουλος στα ΝΕΑ

Χτυπά ο «τυφώνας Μιχάλης»

Ο νέος υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης κ. Μιχ. Χρυσοχοΐδης υπόσχεται μείωση τιμών ως 30% μέχρι τα Χριστούγεννα και 50.000 νέες επιχειρήσεις ως το τέλος του 2011
Από την ημέρα που ο κ. Μιχ. Χρυσοχοΐδης  ανέλαβε το υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας ακολουθεί την ίδια τακτική που εφάρμοσε και στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Δεν άκουσαν το καμπανάκι

Επιχειρώντας να αποδώσει τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, αναφορικά µε τις πολιτικές ευθύνες λόγω των οποίων η οικονοµική κατάσταση της χώρας επιδεινώθηκε στον βαθµό που γνωρίζουµε, ο επικεφαλής του Εurogroup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ είπε χθες ακόµη µια σκληρή αλήθεια.

Τι άλλο θα ακούσουµε ακόµα;

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ περίοδο διανύουµε, αλλά πρέπει να κάνουµε τον σταυρό µας που είµαστε µόλις τρεις εβδοµάδες πριν από τις εκλογές και δεν έχουµε λόγου χάρη τρεις µήνες.

Φρένο στην ανεργία από τον ΟΑΕΔ με 17 νέα προγράμματα

Υψους 2,3 δισ. ευρώ θα είναι τα 17 προγράμματα του ΟΑΕΔ που θα ανακοινώσει τις επόμενες ημέρες ο Πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου, σε μια προσπάθεια να τεθεί ένα ανάχωμα στην έκρηξη της ανεργίας η οποία προσλαμβάνει εκρηκτικές διαστάσεις. Σύμφωνα με το ΙΝΕ ΓΣΕΕ, το ποσοστό της πραγματικής ανεργίας θα υπερβεί το 2011 το 20% (1 εκατομμύριο άνθρωποι θα βρεθούν χωρίς δουλειά), φθάνοντας στα υψηλότερα επίπεδα της πεντηκονταετίας.

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Όποιος γνωρίζει κάτι ας βοηθήσει

Πριν λίγο μας ήρθε το παρακάτω μήνυμα:

Στις 10:10μμ, 10.10.2010 έγινε τροχαίο δυστύχημα στη συμβολή των οδών Κύπρου και Παλαιολόγου (Αγίου Νεκταρίου) κοντά στο Carefour της Αργυρούπολης, με συνέπεια το θάνατο του αδερφού μου Χρήστου Κουτσάκη 39 χρονών, αφήνωντας πίσω εκτός από τους γονείς και εμένα, τρία ανήλικα κοριτσάκια και τη γυναίκα του.

Ζητείται όποιος είδε το τροχαίο, να επικοινωνήσει μαζί μου.

e-mail: jkoutsakis@yahoo.com

Ζαν-Κλοντ Γιουνκερ: "Πιέζαμε από το 2008 να πάρετε μέτρα, αλλά..."

Η ΕΥΡΩΠΗ χτυπούσε το καμπανάκι στις ελληνικές  κυβερνήσεις για την κακή οικονομική κατάσταση  της χώρας από το 2008 αλλά αυτές επέλεγαν να μην το ακούν, δηλώνει ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου και επικεφαλής του Εurogroup κ. Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ στη συνέντευξη που παραχώρησε στο  «Βήμα της Κυριακής».

Ο Σαμαράς ποντάρει στη χρεωκοπία

Ο Αντώνης Σαμαράς για ακόμη μία φορά ποντάρει στην χρεωκοπία της Ελλάδας και κάνει ό,τι μπορεί γι’αυτό, τορπιλίζοντας την όποια πιθανότητα για εθνική ενότητα, σε μία προσπάθεια να κερδίσει μόνο κομματικά οφέλη.

Δυστυχώς, απ'ότι φαίνεται, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης καθιστάται εκ νέου δέσμιος των προσωπικών του φιλοδοξιών.

Η Δεξιά σε αστερισμό... λεξοτανίλ

Αντιπαραθέσεις, κρυφές επαφές και παρασκηνιακές διεργασίες στη «γαλάζια πολυκατοικία»  - Νευρική κρίση στη Ρηγίλλης προκαλούν οι κινήσεις του κ. Καρατζαφέρη

Πολιτικές και προσωπικές αντιθέσεις, σχεδιασμοί και στρατηγικές, παρασκηνιακές διεργασίες και μυστικές επαφές συνθέτουν το παζλ της Κεντροδεξιάς, στην οποία αναβιώνουν οι «μακαρονάδες της συνωμοσίας». Σε αυτό το πλαίσιο η κινητικότητα στη «γαλάζια πολυκατοικία» ενισχύθηκε με τον πιο εμφαντικό τρόπο την εβδομάδα που πέρασε, με κορυφαία την προ ημερών συνάντηση του προέδρου του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρη  με τον πρώην υπουργό Εξωτερικών κ. Π. Μολυβιάτη, τακτικό συνομιλητή τού τέως πρωθυπουργού κ. Κ. Καραμανλή, στον οποίο αρκετά στελέχη αναφέρονται απροσδιόριστα, μιλώντας για ανάληψη μελλοντικού ρόλου.

Του Κώστα Μητρόπουλου από το "ΒΗΜΑ" της Κυριακής

Γ. Γιακουμάτος: Σπάσε τα κομματικά δεσμά. Επέλεξε τους άριστους

Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος με άρθρο του στην ιστοσελίδα eklogika.gr με τίτλο «Σπάσε τα κομματικά δεσμά. Επέλεξε τους άριστους» καλεί τους δημότες στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές όπως χαρακτηριστικά αναφέρει να σπάσουν τα κομματικά δεσμά,  να απελευθερώσουν τη φιλελεύθερη δύναμη της τοπικής κοινωνίας και να προσπαθήσουν ανάμεσα στους ΑΡΙΣΤΟΥΣ πολίτες του τόπου τους να επιλέξουν τον ΑΡΙΣΤΟ.

Ο κ. Γιακουμάτος, δε στηρίζει δηλαδή τα κομματικά χρίσματα της Νέας Δημοκρατίας, όπως για παράδειγμα τον κ. Κικίλια;;;

Ακόμα και το fimotro δεν αντέχει τον Κικίλια

Διαβάζουμε στο fimotro.blogspot.com την ανάρτηση με τίτλο «ΕΜΦΑΝΙΣΗ – ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ Ν.Δ.» η οποία αναφέρεται στην εμφάνιση του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής της ΝΔ Βασίλη Κικίλια σήμερα το πρωί στην εκπομπή «MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ».

Συγκεκριμένα  η ανάρτηση αναφέρει: